TCC Business Network Event

Tuesday, October 30, 2018 - 00:00
Bodegraven

 

Ondernemers: Welkom bij TCC Business Network Receptie met VS Ambassadeur Mr. Pete Hoekstra

Een van de doelstellingen van Transatlantic Christian Council (TCC) is om bruggen te bouwen tussen Europa en Amerika. Dit om elkaar te versterken op thema's als beschermwaardigheid van leven, gezin en vrijheid (van godsdienst, onderwijs, markt) vanuit een christelijk perspectief. Op 30 oktober gaat Ambassadeur Hoekstra met TCC op bezoek bij diverse bedrijven. De ochtend zal in het teken staan van de groente- en fruit-business in Barendrecht en 's middags de kaas in Bodegraven. 's Avonds trekken we het breder en zijn ondernemers uit alle sectoren welkom op de TCC Business Network Receptie met een Walking Snack Dinner. Hoofdspreker op deze avond is Zijne Excellentie de Ambassadeur van Amerika Mr. Pete Hoekstra. Voor vertaling wordt gezorgd. Het geheel wordt ingeleid met een korte introductie over het werk van TCC en wordt afgesloten met enkele pitches van ondernemers en wethouders. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid voor ontmoeting.

Programma in het kort:

- inloop
- aankomst Ambassadeur Pete Hoekstra
- introductie TCC door Henk Jan van Schothorst
- speech Ambassadeur Pete Hoekstra
- Q&A en pitches
- netwerken

Voor het Business Network Event wordt geen entree gevraagd. Wel willen we u in de gelegenheid stellen betrokken te raken bij het TCC Business Network.

Voor info over tijd en plaats neem contact op via: info@tccouncil.org

 Opties TCC Business Network

Let op: Ook wanneer u vriend/ lid wordt het TCC Business Network, moet u zich nog inschrijven voor dit evenement, zie hieronder.

Registreren

We gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor communicatie rondom het TCC Business Event en zullen deze niet delen met derden.
Het aantal personen dat u wenst aan te melden. U kunt tot 5 personen opgeven.