Geannuleerd: TCC Business Network dinner ~In God We Trust~ Voor-Verkiezingen VS

Gouds Glas, Markt 40, Gouda
Wednesday, March 18, 2020 - 17:30 to 21:30

In verband met de maatregelen die getroffen zijn in de VS omtrent het coronavirus kan George Roller niet naar Nederland afreizen. Ook gezien de maatregelen die zojuist in Nederland zijn getroffen hebben wij besloten om het TCC business diner daarom niet door te laten gaan en te verdagen naar een later moment.

 

AANMELDEN

Waar: Restaurant Gouds Glas, Markt 40, Gouda – Q-park: Nieuwe Markt (Lem Dulstraat 3)

Wanneer: 18 Maart 2020 
17:30 - inloop
18:00 - diner
19:00 - koffie 
Vanaf 19:30:
- video Gouda-visit Ambassadeur Hoekstra
- pitch George Roller "In God We Trust"
- interview Riekelt Pasterkamp met Henk Jan van Schothorst over TCC project 2020-2022
- Q&A met aanwezigen
20:30/21:00 - borrel

U bent, met aanhang, van harte welkom op het TCC Business Network Dinner op 18 maart in Gouda. Speciale gast is Ambassadeur van Hope to the Hill, George Roller, werkzaam in het Congres in Washington DC.

Als christen ondernemer is het een goede zaak om daar waar mogelijk onze invloed uit te oefenen vanuit bijbels perspectief. Het is goed om de joods-christelijke traditie waarop onze maatschappij grotendeels is gebaseerd, te bewaren en te bevorderen. En samenwerking tussen christenen uit andere landen en continenten is daarbij mooi en verrijkend.

Denken en doen vanuit een bijbels perspectief. Daar is een land en een (verenigde) natie immers mee gezegend. Het resulteert in een beperkte overheid, een vrije markt en individuele vrijheid, beschermwaardigheid van het leven, en vrijheid van godsdienst en onderwijs.

Het zijn zaken die alleszins de moeite waard zijn om in een breed perspectief aan te moedigen en te beschermen.

Een non-profit organisatie als de Transatlantic Christian Council (TCC) (http://www.tccouncil.org/) wil verbinder zijn voor christenen en conservatieven van verschillende continenten om maatschappelijk het denken en het handelen vanuit een bijbels perspectief te bevorderen. Het doet mooi en waardevol werk. TCC spreekt ook in bij internationale organisaties als de VN, EU en OVSE om op te komen voor een christelijk geluid met extra focus op thema’ s als leven, gezin en vrijheid.

Afgelopen jaar was u welkom thuis bij de Ambassadeur van de VS in Nederland, Dhr. Pete Hoekstra en ging hij in gesprek met ons als christen ondernemers. Op 23 maart ontvangt hij een TCC-delegatie van leiders uit het Nederlandse reformatorisch onderwijs, als opvolging van ons bezoek aan VS onderwijsminister Betsy DeVos. Daarbij zal ook George Roller en zijn vrouw aanschuiven. Hij werkt als ‘Ambassadeur’ van eerst het ‘Center for Christian Statesmanship’ en nu van ‘Hope to the Hill’ al 15 jaar met Congresleden en staf in Washington DC als pastor en werkt nauw samen met TCC.

Speciaal voor ondernemers organiseert TCC een Business Network Dinner samen met George Roller. Deze ‘Ambassadeur’ van Hope to Capitol Hill gaat graag met u in gesprek aan de hand van het thema ‘In God We Trust’ en het belang van de (voor) verkiezingen in de VS. Wij hopen dat u ingaat op deze uitnodiging, het lijkt een mooie gelegenheid voor gesprek en ontmoeting.

Deze avond zal plaatsvinden op 18 maart als primeur in het speciaal afgehuurd privĂ© deel van het gloednieuwe restaurant https://www.goudsglas.nl/ van christen ondernemer Joost Zekveld direct aan het bruisende marktplein van Gouda. Na de inloop om half zes (aanbevolen om er dan te zijn voor verrassing) wordt u een heerlijk diner aangeboden, daarna lopend een kop koffie en vervolgens pitches van George Roller en van Henk Jan van Schothorst van TCC. Q&A wordt geleid door debatleider Riekelt Pasterkamp, afgesloten met een borrel, geheel bij de prijs in. De bijdrage voor deze avond van €100,- per bezoeker is om de kosten van het diner en de komst van George te helpen dekken. Het is tevens een mooie gelegenheid om het werk van TCC te steunen. Wij verwelkomen u graag als vriend (250 p/j) of lid (meerdere opties) van ons http://www.tccouncil.org/business-network. Dat komt geheel ten goede aan de TCC. Zonder dat kunnen we onze missie niet uitvoeren.

Met vriendelijke groet, Henk Jan van Schothorst, Bestuurder Transatlantic Christian Council (TCC)

PS stuurt u deze uitnodiging gerust door naar collega ondernemers!