TCC Business Network dinner ~In God We Trust~ Verkiezingen VS

Gouds Glas, Markt 40, Gouda
Wednesday, October 28, 2020 - 17:30 to 21:30

Waar: Gouds Glas, Markt 40, 2801 JK, Gouda
Parkeren: Q-park Nieuwe Markt (Lem Dulstraat 3), of: Klein Amerika Parkeerplaats

Wanneer: 28 oktober 2020 
17:30 - inloop met koffie/thee 
(video Gouda-visit Ambassadeur Hoekstra in wijnbar)
18:00 - opening/ voorgerecht 
18:30 - pitch George Roller "In God We Trust"
18:50 - hoofdgerecht 
19:30 - interview Riekelt Pasterkamp met Henk Jan van Schothorst/ presentatie TCC project 2021-2023
20:00 - dessert/koffie/thee
20:15 - Q&A met aanwezigen
20:30 - borrel

Registreren: Om u aan te melden kunt u een mail sturen naar: info@tccouncil.org waarin u aangeeft met hoeveel personen u hoopt te komen (u kunt ook een tafel voor 4 personen boeken) en of er dieetwensen zijn. 

Ongeveer een week voor het diner ontvangt u een factuur à €100,- per stoel of €375,- per tafel van 4 personen.

 

Beste heer, mevrouw,

U bent, met aanhang, van harte welkom op het TCC Business Network Dinner op woensdagavond 28 oktober in Gouda. Speciale gast is Ambassadeur van Hope to the Hill, George Roller, werkzaam in het Congres in Washington DC. Wij hopen dat (na de annulering afgelopen maart) de komst van hem en zijn vrouw vanuit de VS dit keer wel mogelijk is. Deo Volente!

George Roller werkt als ‘Ambassadeur’ van eerst het ‘Center for Christian Statesmanship’ en nu van ‘Hope to the Hill’ al 15 jaar met Congresleden en staf in Washington DC als pastor en werkt nauw samen met TCC. George gaat graag met u in gesprek aan de hand van het thema ‘In God We Trust’ en het belang van de verkiezingen in de VS. Wij hopen dat u ingaat op deze uitnodiging, het lijkt een mooie gelegenheid voor debat, gesprek en ontmoeting.

Deze avond zal plaatsvinden op 28 oktober in Gouds Glas direct aan het bruisende marktplein van Gouda, waar het mogelijk is om 'coronaproof' bijeen te zijn. Na de inloop om half zes wordt u een heerlijk diner aangeboden. Tijdens het diner wordt een pitch gehouden door George Roller. Henk Jan van Schothorst presenteert het TCC project 2021-2023 tijdens een interview door Riekelt Pasterkamp, die ook het debat en de Q&A zal leiden.

De bijdrage voor deze avond van €100,- per bezoeker (of €375,- per tafel van 4 personen) is om de kosten van het diner en de komst van George Roller te helpen dekken. De avond is tevens een mooie gelegenheid om het werk van TCC te steunen. Wij verwelkomen u graag als vriend (€250,- p/j) of lid (meerdere opties) van ons http://www.tccouncil.org/business-network.  Uw bijdrage komt geheel ten goede aan de TCC. Zonder dat kunnen we onze missie niet uitvoeren.

Afgelopen jaar was u welkom thuis bij de Ambassadeur van de VS in Nederland, Dhr. Pete Hoekstra en ging hij in gesprek met ons als christen ondernemers. Ook via o.a. het organiseren van bedrijfsbezoeken door de VS Ambassadeur zet TCC zich in voor ondernemers en (Trans-Atlantische) business promotie en ontwikkeling. Vraag hier gerust naar op deze avond.

We zien er naar uit u te ontmoeten op 28 oktober!

Met vriendelijke groet, Henk Jan van Schothorst, Bestuurder Transatlantic Christian Council (TCC)

PS stuurt u deze uitnodiging gerust door naar collega ondernemers!